Nieuw: met korting naar de club

KansPlus Nieuwe Waterweg organiseert al jaren vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking. 

Voor deelname aan de activiteiten vragen wij al heel lang een eigen bijdrage. Voor de meeste activiteiten wordt er tijdens de activiteiten contant afgerekend. Voor onze sportactiviteit sturen wij elk halfjaar een factuur aan de deelnemers.

Van meerdere kanten is ons gevraagd of we niet voor al onze clubs facturen kunnen sturen. Dit omdat het voor instellingen vaak lastig is om aan voldoende contant geld te komen voor de clubs. Ook hebben sommige bezoekers moeite met geld en willen ouders/verzorgers liever niet dat ze met veel contant geld op zak lopen.

Dat is waarom we met iets nieuws komen. Je kan lid worden van onze clubs. Hiervoor betaal je per jaar een vast bedrag, afhankelijk van de clubs die je bezoekt. En dit geheel vrijwillig. Wil je gewoon per keer betalen, dan kan dit gewoon.

Hoe werkt het?

Allereerst wordt je voor € 20,00 per jaar lid van van onze clubs. Dit is een vast bedrag.

Daarnaast betaal je contributie voor elke club die je wil gaan bezoeken. Hiervoor gelden de volgende tarieven per clubjaar:

Clublid                    € 20,00 per jaar
+
Vrijdag Sportclub   € 25,00 per jaar
Maandag CLUB      € 20,00 per jaar
Woensdag CREA    € 20,00 per jaar
Vrijdag Dansclub    € 30,00 per jaar

Het lidmaatschap is vrijwillig. Het is een extra service. Wil je nu gewoon per keer blijven betalen? Natuurlijk kan dit gewoon.
Ook kan je altijd een extra club bezoeken. Heb je bijvoorbeeld een abonnement voor de maandag CLUB! en wil je een keer naar de Woensdag Creaclub? Dat kan gewoon. Wel moet je die dan met contant geld afrekenen (of laten afstempelen).

Overtuigd? Vul dit formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
Let op: tarieven worden aangepast aan de startdatum, start je vanaf 1 februari dan betaal je minder.

Rekenvoorbeelden

Het abonnement is voor veel bezoekers voordeliger. 

Je gaat nu naar de Creaclub en naar het sporten?  Je betaalt tot nu ongeveer € 40 euro per jaar voor de creaclub en € 45 voor het sporten per jaar. Dit is dus € 85 per jaar.  In de nieuwe situatie betaal je € 20 voor het lidmaatschap, € 20 voor de Creaclub en € 25 voor de Sportclub. Dit is dus € 65 per jaar. Kortom: je bent € 20 voordeliger uit.

Je gaat nu naar de maandag CLUB! en naar de vrijdag Dansclub? Je bent dan nu € 40 voor de CLUB! kwijt en € 50 voor de dansclub. Totaal dus 85 euro. In de abonnementsvorm ben je straks € 20 euro voor het lidmaatschap kwijt, € 20 voor CLUB! en € 30 voor de dansclub. Totaal nog maar 70 euro, € 20,00 goedkoper!

Consumptiekaarten

Voor de consumpties bieden wij stempelkaarten aan. Deze zijn alleen geldig voor activiteiten in De Ridderzaal. De stempelkaarten zijn verkrijgbaar voor €10 en €20 per stuk. Je kunt deze voorlopig via ons secretariaat bestellen of tijdens clubavonden kopen. Binnenkort hopen wij ook een digitale bestelmogelijkheid aan te kunnen bieden.

Per stempelkaart krijg je 10 of 20 punten.  (chips/koek 1 punt – koffie/frisdrank 1 punt – alc.vrij bier 2 punten).
Kom je een keer extra naar een club? De eigen bijdrage kan ook van de kaart worden afgehaald (CLUB! en creaclub is 1 punt, sporten en dansen is 2,5 punt).

Let op: Natuurlijk blijven de consumpties ook gewoon verkrijgbaar zonder stempelkaart. Gewoon met geld betalen blijft dus gewoon mogelijk!

Formulier

Wil je een abonnement? Vul dit formulier in

 

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat. Ze kunnen al je vragen beantwoorden!

 

Agenda

24 jun
CLUB!
Datum maandag 24-06-24 19:00 - 21:00
26 jun
Creaclub
woensdag 26-06-24 19:00 - 21:00
28 jun
Sporten in de Polderpoort
vrijdag 28-06-24 19:30 - 20:30

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV