Kom je ook weer onze clubs bezoeken?

 Onze clubs draaien na de corona nu al weer een aantal maanden. De meeste activiteiten draaien in een zaal op Scoutingcentrum Vlaardingen, terwijl we vroeger natuurlijk aan de Broekweg in Vlaardingen zaten.
Het is best spannend om weer eerste keer naar een nieuwe club te gaan. Waarom kom je niet eens een keer kijken samen met je vader, moeder of begeleider? Dit maakt het veel minder spannend. Doe meteen mee en kijk of je het leuk vind!

Op onze maandag CLUB! is nog best wat ruimte. Je kunt darten, sjoelen, kleuren en laptops gebruiken. Lees meer over onze maandag CLUB!.

Op woensdag is de Creaclub.  Hier kan je allerlei creatieve dingen maken, niets is te gek. En ze kunnen je ook nog veel leren! Lees verder.

Op vrijdag draait per 2 weken het Countryline dansen. Kom gezellig dansen, of kom gewoon kletsen met je vrienden. Meer over het dansen.

Ook is per 2 weken een sportclub in sportcentrum De Polderpoort. Hier kan je voetballen of andere balspellen en natuurlijk ook fitnessen. Meer over het sporten.

De clubs draaien nog de hele maand juni. Daarna zijn wij twee maanden dicht. In september beginnen we weer opnieuw.

Tot snel!

Onze lokatie

Watersportweg 18, Vlaardingen 010-434 55 99 info@kansplusnw.nl

Onze Partners

           

Frantsen
stichting

      logo FSV